Logo Can Traver

AVÍS PÀGINA WEB

En cumpliment de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic: i del       

Titular de la web:

CAN TRAVER, S.L.

Masia Can Traver, s/n

08415 - Bigues i Riells

CIF B-58.773.631

 

CONTINGUT DE LA WEB DE CAN TRAVER, S.L. - Els contiguts de la pàgina web de CAN TRAVER, S.L. poder ser modificats en qualsevol moment, sense que l'empresa tingui d'efectuar preavís.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL. - CAN TRAVER, S.L. es el titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial d'aquesta pàgina web. Aquests drets protegeixen els dissenys gràfics, el codi de font de programació i la resta d'elements de la pàgina, no estàn inclosos els programes informàtics que mitjançant la web puguin obtenir-se o la informació que s'obtingui mitjançant els enllaços a webs externes.

S'autoritza la descarga i emmagatzematge en el disc dur de l'usuari de la web la informació contiguda i es propietat de CAN TRAVER, S.L., sempre que aquesta no es modifiqui, es distribueixi (per qualsevol mitjà), es reutilitzi, copii, etc., per a finalitats de caràcter públic o comercial sense l'autorització per escrit de CAN TRAVER, S.L.

Les actualitzacions que vulnerin les disposicions anteriors poden constituir un delicte contra la propietat intel·lectual i industrial protegits en la llei de Propietat Intel·lectual, tenint com a consequències les reservades amb aquesta finalitat en el Codi Penal.

CAN TRAVER, S.L., en cap cas, serà responsable de les possibles infraccions que en matèria de propietat intel·lectual o industrial es puguin esdevenir dels usuaris d'aquesta pàgina web.

ENLLAÇOS. - CAN TRAVER, S.L. proporciona l'accés a altres webs de tercers, mitjançant enllaços, i això amb la única finalitat d'informar de l'existència d'altres fonts d'informació a Internet. CAN TRAVER, S.L. no es responsabilitza ni del contingut d'aquetes pàgines web, ni del resultat obtingut per l'usuari que accedeixi a les mateixes.

ENLLAÇOS DES D'ALTRES WEBS. - Els usuaris, i en general, qualsevol persona física que es proposi establir un enllaç entre la seva pàgina web, i la de CAN TRAVER, S.L., ho podrà fer sense autorització, però si serà necessària l'autorització quan es reprodueixin elements web de CAN TRAVER, S.L.

Establir un enllaç no implica en cap cas l'existència de relacions entre CAN TRAVER, S.L. i el propietari de la pàgina web a on s'estableixi l'enllaç, ni suposa l'acceptació o aprovació per CAN TRAVER, S.L. dels serveis realitzats o dels seus contiguts.

PROTECCIÓ DE DADES. - En cumpliment del que s'estableix a l'article 5 de la Llei Orgánica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, CAN TRAVER, S.L. li informa de que les dades que introdueixi en aquesta web o les que ens faciliti mitjançant enviament de correu electrònic, així mateix com les dades que obtinguem per la seva navegació, consulta o sol·licituds realitzades, seràn recopilades en els fitxers responsabilitat de CAN TRAVER, S.L. Podrà exercir els seus drets d'oposició, rectificació, cancelació i accés al tractament de les seves dades de caràcter personal, en les condicions previstes en la LOPD, a la Masia Can Traver, s/n, 08415-Bigues i Riells, o mitjançant correu electrònic a comercial@cantraver.es

Així doncs, davant de qualsevol modificació de les seves dades, els sol·licitem que ens ho comuniquin el més aviat possible, amb la finalitat de mantenir les seves dades actualitzades i sense errors.

Mitjançant l'acceptació d'aquest avís, vostè reconeix que les dades facilitades a CAN TRAVER, S.L. són exactes i vertaderes.

La no complementació o complementació parcial de les seves dades de caràcter personal pot suposar que CAN TRAVER, S.L. no pugui atendre la seva petició.

Les dades personals que vostè faciliti a CAN TRAVER, S.L. s'utilitzaran amb la finalitat d'oferir-li els serveis que vostè ens sol·liciti, i es trobin a dins dels compresos en la nostra activitat, així mateix s'utilitzaran per a informar-li dels nostres serveis, i en general, per a facilitar-li la informació de caràcter comercial que fos del seu interés.