Logo Can Traver


28/07/2017  Sopar temàtic sobre els tomàquets
Si us agraden els tomàquets, no us podeu perdre el proper sopar temàtic que realitzarem a Can Traver el divendres, dia 28 de juliol a les 21:00h. Serà un esdeveniment guiat per un dels experts en la matèria com es el Sr. Josep Sabatés, conegut com "Pep Salsetes". Us esperem!

26/05/2017  Sopar temàtic sobre els pernils
I seguim amb el sopars temàtics a Can Traver! Aquest mes de maig, concretament el proper divendres, dia 26 a les 21:00h, us proposem una degustació de pernils de la mà del mestre perniler Santi Rams, seguit d'un sopar amb aquest producte com a protagonista. Us esperem! Places limitades!

22/04/2017  Sopar madiratge celler Raimat
El dissabte, dia 22 d'abril a les 21:00h, els oferim un sopar madiratge que combinarà vins i caves del celler Raimat amb la nostra cuina. Una nova proposta que els oferim per la vigília de Sant Jordi de la mà del Sr. Josep Mª Puigventós. No se'l perdin!

02/04/2017  Calçotada popular entre oliveres
El proper diumenge, dia 2 d'abril a partir de les 13:00h realitzarem a Can Traver el comiat de la temporada de calçots amb una calçotada popular entre les nostres oliveres! No us ho perdeu! Cal reserva prèvia!

03/03/2017  Sopar temàtic sobre els formatges
Des de Can Traver, els volem proposar un sopar temàtic sobre els formatges, amb el que descobriran els secrets de la seva creació i els seus millors maridatges de la mà de l'assessor gastronòmic Carles Font Jiménez. Bon profit!

Can Traver xarxes socials

 

Si vol rebre informació sobre novetats, ofertes, activitats, deixi'ns el seu e-mail:


E-mail